Veiligheidsmaatregelen omtrent het coronavirus

In samenspraak met de instanties is besloten dat Epic Escape Waalwijk weer de deuren mag openen. Wij van Epic Escape Waalwijk waarderen deze uitspraak enorm. Om de veiligheid van onze gasten en medewerkers te kunnen garanderen zullen wij tijdelijk een aantal extra huisregels invoeren. Gasten die reserveren zullen we dan ook vragen om deze tijdelijke huisregels door te nemen en deze te accepteren bij het online en/of telefonische reserveringsproces.

  • Wanneer één van de spelers klachten heeft zoals verkoudheid of koorts, vragen wij u om als groep thuis te blijven. Wij zullen dan in samenspraak met u een passende oplossing vinden.
  • Reserveren is tot nader order alleen mogelijk voor gezinnen of personen uit hetzelfde huishouden. Wij vragen u hiervoor een extra bevestiging aan te vinken tijdens het reserveringsproces.
  • Het gebruiken van de horecavoorzieningen is niet mogelijk voorafgaand aan of na het bezoeken van Epic Escape. Wél is het op dit moment mogelijk een aangeschafte consumptie mee te nemen het spel in.
  • Toiletbezoeken zijn tot nader order niet mogelijk op locatie bij Epic Escape.
  • Betalen is tot nader order alleen mogelijk online.
  • Starttijd is aankomsttijd van de groep, met een maximale uitwijking van 10 minuten vooraf en 5 minuten na starttijd. Zo kunnen wij garanderen dat uw groep nooit in aanraking zal komen met een eventuele andere groep. Te laat starten is niet mogelijk.
  • Medewerkers zullen op geen enkel moment in contact komen met uw gezelschap binnen een straal van 1,5 meter.
  • Escape Room Outbreak zal zowel voor als na elk bezoek van een groep volledig worden schoongemaakt.
  • Desinfecterende hygiënemogelijkheden, zoals handgel en handschoenen zijn aanwezig bij Epic Escape Waalwijk. Tevens is er de mogelijkheid om de handen te wassen met een automatische zeeppomp en papieren handdoekjes.

Wij hopen dat deze tijdelijke maatregelen ervoor zorgen dat u met uw groep een veilige en zorgeloze activiteit kunt beleven. Het laboratorium van de professor heropent weer vanaf zaterdag 9 mei. Graag tot ziens bij Epic Escape Waalwijk!

VEELGESTELDE VRAGEN

Is jullie tweede Escape Room al geopend?

Op dit moment zijn wij druk bezig om onze tweede kamer, Illusion, gereed te maken voor de opening. In eerste instantie zouden wij op 6 juni bezoekers ontvangen voor Illusion, maar de opening van deze kamer is uitgesteld vanwege de corona-maatregelen. Onze eerste kamer, Outbreak, is op dit moment weer geopend voor huishoudens vanaf 2 personen.

Is er een minimaal of een maximaal aantal personen per groep?

Bij Epic Escape kun je met verschillende groepsgroottes escapen. Uit praktische overwegingen en veiligheidsredenen zit hier echter inderdaad een minimaal en maximaal aantal personen aan verbonden. Voor Outbreak is dat, nu de coronamaatregelen gelden, minimaal 2 personen, maximaal 12 personen per groep. Iedere spelersgroep dient zolang de coronamaatregelen van kracht zijn uit één huishouden te komen. Voor de kamer 'Illusion' zijn groepen tussen de 3 en de 6 personen welkom om tegelijk te kunnen spelen. Deze kamer is op dit moment nog niet geopend.

Hoeveel minuten van tevoren worden we verwacht?

We vragen onze bezoekers minimaal 10 minuten voor de daadwerkelijke begintijd aanwezig te zijn. Na de reservering krijg je een automatische bevestigingsmail met daarin het tijdstip van de reservering.

Zijn er parkeergelegenheden bij Epic Escape?

Er zijn recht voor de deur parkeerplaatsen voor alle gasten van Epic Escape. Deze zijn gratis voor onze bezoekers.

Is Epic Escape te bereiken met het openbaar vervoer?

Omdat de verhalen van Epic Escape zich allebei afspelen op een verlaten terrein, is de locatie niet optimaal gelegen voor het openbaar vervoer. Wij raden daarom aan om met eigen vervoer naar Epic Escape te komen. Hiervoor zijn genoeg gratis parkeergelegenheden die zijn gereserveerd voor onze gasten. Mocht je alsnog met het openbaar vervoer willen komen, houd dan rekening met een looptijd van een kwartier tot 20 minuten vanaf het busstation Waalwijk Vredesplein (nabij Theater De Leest).

Krijg ik mijn geld terug als ik mijn reservering wil annuleren?

Altijd jammer als je niet meer in de gelegenheid bent om langs te komen bij Epic Escape. Tot 48 uur voor start van de reservering is het mogelijk om de Escape Room gratis te annuleren. Wordt de annulering tot 24 uur vooraf doorgegeven, dan brengen wij 50 procent van de totaalsom in rekening. Wanneer je minder dan 24 uur van te voren annuleert, komen de annuleringskosten neer op het volledige reserveringsbedrag. Het eventuele restbedrag bij een onlinebetaling wordt binnen 7 werkdagen weer teruggestort op je rekening. Neem om te annuleren contact op via de contactpagina.

Wat als ik te laat ben?

Te laat komen kan natuurlijk gebeuren. Helaas heeft dat wel invloed op onze reserveringen voor de rest van de dag. Laat het daarom zo snel mogelijk weten als je te laat denkt te komen, zodat wij kunnen kijken of er mogelijkheden zijn voor een latere start. Als dit niet het geval is zullen we samen een passende oplossing vinden.

Wat mag ik meenemen naar binnen?

Om de beleving optimaal te houden en te zorgen dat de geheimen van Outbreak en Illusion binnenskamers blijven, vragen wij vóórdat je de Escape Room inloopt, je elektronische spullen op te bergen in een kluis. De kluissleutel blijft in het bezit bij iemand van jullie groep. Ook mag er geen eigen eten en drinken mee de Escape Room in.

Zijn er speciale regelingen voor mensen met beperkingen en/of aandoeningen?

Bij Epic Escape Waalwijk willen we iedereen een fantastische tijd garanderen. Wij denken graag mee om iedereen de optimale beleving te bezorgen. In het gehele spel wordt gebruik gemaakt van speciale licht- en geluidseffecten. Ook zijn er onschadelijke rookeffecten op waterbasis. Deze effecten kunnen door sommige bezoekers wellicht als intens worden ervaren. Neem bij twijfel contact op met een van onze medewerkers via de contactpagina.

Wij willen een teamuitje organiseren, wat kan Epic Escape voor ons betekenen?

Uiteraard is het voor groepen mogelijk om op eigen gelegenheid langs te komen, maar Epic Escape Waalwijk biedt ook speciale pakketten aan voor bedrijven en andere teams. Zo is het mogelijk om op onze locatie een coachingssessie te volgen door een gecertificeerde partner, te borrelen in Waalwijk bij onze partners of een lunch of diner te combineren met de Epic Escape Experience. Kijk ook zeker eens op onze pagina met arrangementen, voor aantrekkelijke deals met bijvoorbeeld een diner en een sportief spelletje bowlen op flitsende led-bowlingbanen. Wij informeren u hier graag verder over. Neem daarvoor contact op met een van onze medewerkers via de contactpagina of de pagina met arrangementen.

Is Outbreak een enge Escape Room, zoals een spookhuis met Halloween?

Nee, ondanks het spannende thema is Outbreak geen enge Escape Room. Er zijn geen acteurs aanwezig in de kamer die je aan het schrikken kunnen brengen. Wel zijn er licht- en geluidseffecten die door sommige personen als eng ervaren kunnen worden.

Waarom kunnen we Outbreak uitsluitend spelen met een groep van 2 tot en met 12 personen?

Dit is gedaan om het voor iedereen leuk te houden. Tijdens de coronamaatregelen passen we onze kamer aan voor kleinere groepen, zodat ook kleinere huishoudens de Escape-beleving van Outbreak kunnen meemaken. De oppervlakte van de ruimte is het prettigst voor groepen tot en met 12 personen. Ook de puzzels zijn ingericht voor grotere groepen tot maximaal 12 personen, waardoor wij dat als maximum hebben gesteld.

Welke puzzelmaatregelen treft Epic Escape Waalwijk in de kamer 'Outbreak' voor 2 of 3 personen?

In onze Escape Room 'Outbreak' zijn veel verschillende puzzels aanwezig. Sommige van deze puzzels zijn echter van een dusdanig hoog samenwerkingsniveau, dat deze puzzels voor kleinere gezelschappen worden aangepast, zodat ook groepen van 2 of 3 personen met succes uit 'Outbreak' kunnen ontsnappen binnen de aangegeven tijd van 60 minuten.

Vanaf welke leeftijd kan ik 'Outbreak' spelen?

Vanwege de moeilijkheidsgraad raden wij een minimumleeftijd van 14 jaar aan. Wilt u toch jongere personen laten spelen? Dan raden we aan om dat onder begeleiding van minimaal één volwassene te doen.

Is Escape Room 'Outbreak' rolstoeltoegankelijk?

Ja, voor spelers in een reguliere rolstoel is het mogelijk om de kamer te betreden en een groot gedeelte van de puzzels te spelen. Helaas is Outbreak niet speelbaar voor groepen waarvan iedere speler in een rolstoel zit. Personen die slecht ter been zijn, kunnen in het laboratorium gebruik maken van twee bureaustoelen. Bent u mindervalide, maar hebt u geen rolstoel nodig? Neem dan eerst even contact op met een van onze medewerkers via de contactpagina.

Staat je antwoord niet tussen de veelgestelde vragen?

Laat dan hieronder via ons contactformulier een bericht achter en we zullen zo spoedig mogelijk antwoord geven op je vraag.

Ja, ik geef toestemming dat mijn gegevens worden opgeslagen in de database van Epic Escape Waalwijk en dat deze worden bewaard voor acties, nieuws of andere communicatie rondom Epic Escape.

* = verplicht